"La Angela" a cucerit Franta

Franta

Franta

Francezii si reprezentantiai mai multor tari europene au fost impresionati de produsele traditionale romanesti pe care "La Angela" le-a prezentat la o importanta expozitie de gastronomie, desfasurata zilele trecute in Franta. Aflati intr-o colaborare cu Centrul de Formare Profesionala Saint Michel Mont Mercure, am fost invitati la eveniment, alaturi de mai multe tari europene.

Sarmale in foi de vita coapte in dovleac, piept de rata cu gutui, piept de curcan cu prune si castane, medalion din spinare de cerb carpatin cu ciuperci de padure marinate si sos de coacaze negre, prajuturi traditionale romanesti, cozonaci cu mac si nuca sau palanete cu branza si varza, au fost cateva dintre bunatatile marca "La Angela", care au facut senzatie printre francezii prezenti la expozitie. In cele cinci zile de expozitie cu gustare, standul nostru a fost tot timpul plin de musafiri.

Le-au placut tare specialitatile noastre, iar palinca de prune a fost cireasa de pe tort. S-a terminat repede :-).

Franta

Pe langa bunatatile apetisantene-am prezentat in Franta si cu numeroase cadouri pentru participanti: CD-uri, carti, vinuri si harti, toate menite sa promoveze imaginea Romaniei. Am facut benevol, cu placere, o munca de promovare a imaginii Romaninei. Cei care au trecut pe la standul nostru au ramas cu impresii foarte frumoase legate de Romania.

Prezenta noastra la expozitie nu a ramas fara ecou. Majoritatea elevilor prinsi in programul schimburilor de experienta si-au manifestat intentia de a face practica la Targu-Mures, la laboratorul "La Angela". In perioada urmatoare angajatii nostri vor merge in schimburi de experienta in Olanda, Germania si Portugalia.

Franta
Franta
Franta
Franta
Franta
Franta
Franta
Franta
Franta
Franta
Franta
Franta